Премини към основното съдържание
14Апр.

Гипсокартонът – отличен вариант за всеки модерен интериор

 • gipsokarton

Ремонтът на един дом е предизвикателство, което може да осигури повече комфорт и спокойствие на неговите обитатели. Не трябва обаче да се подценяват материалите, които се използват при реновирането на жилищните помещения. Те гарантират по-качествения и дори по-здравословен живот на стопаните. Един от най-използваните съвременните елементи в интериорния дизайн е гипсокартонът.

10Май

АЛУМИНИЕВИТЕ ЛАЙСНИ - ВАШИЯТ КРАСИВ ПОД

 • laisni

Алуминиевите лайсни - Вашият красив под 

 

 Алуминиевите профили могат да служат за завършване на най-различни видове подови настилки във всяко помещение - ламиниран и естествен паркет, теракота и гранитогрес, мокет, балатум, линолеум и пр. Те придават естетическа красота и дават завършеност на помещението.

   Лайсните дават възможност за прикриване на дилатационни фуги, оформяне на ръбове на стъпала, прагове и стени, създават плавен и естетичен преход на равно ниво или с денивелация между различните плоскости.  

10Май

ПОДМЯНА НА ЦЯЛАТА ИНСТАЛАЦИЯ ВКЪЩИ ЗА 5 ЧАСА С ELECTRIC BOX!

 • Подмяна на цялата инсталация вкъщи за 5 часа с Electric Box

В днешно време много често сме изправени пред проблема с изгорели електрически инсталации, което прави стандартните вградени контакти, в повечето жилищни блокове, негодни за употреба. Подмяната на електрическата инсталация винаги се свързва с големи разходи и поне 1 или 2 седмици неразбория в жилището на клиента. 

   Това, което най-много притесняваше потребителите, при подмяната на електрическа инсталация досега бяха разходите и времето, което отнема.

10Май

МОТИВО – НОВО ИЗМЕРЕНИЕ ЗА СТЕНИТЕ

 • облицовка за стени

Мотиво – новото измерение на естетиката в облицоването на стените

   Вдъхновен от последните тенденции в интериорния дизайн, MOTIVO е продукт без аналог на пазара. Най-модерните технологии на дигитален печат, използвани в процеса на неговото производство, позволяват не само влагане на голямо разнообразие от цветове, но и тяхното прецизно съчетаване за постигането на дълбочинен ефект - 3D.

10Май

ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА САЙДИНГА

 • Превъзходството на сайдинга

9 причини да изберете сайдинга пред традиционните външни облицовки

Виниловият сайдинг е аналог на дървената обшивка с произход от Канада и САЩ и заема първо място по популярност сред външните облицовки в Северна Америка. Причините за това се крият в редицата преимущества на сайдинга пред традиционните решения за облицовка на фасадните стени на сградата. 

1. На първо място, това е изключително чистият, лесен и бърз монтаж, дължащ се както на ниското му тегло и материала, от който е изработен, така и на това, че при рязането му не отделят прах и стружки.

10Май

НАПРАВИ СИ САМ /С НЕЛИ/

 • ремонт коридор латекс ефекти

Направи си сам /с Нели/ - ремонт на коридора

 

       Често хората си мислят, че е много трудно да си направят сами ремонт на жилището. Но когато се сблъскаш с майстор, на когото казваш какво искаш, а той прави каквото си знае и не си доволен от него, може би е по-добре сам да си свършиш всичко. Нужно е желание, малко умения и набавяне на необходимите материали.

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/, ИНСТРУМЕНТИ

 • валерий

Инструментите

     Ремонт без инструменти, не ми го хвали.Трябва бормашина, ударна ако може, винтоверт с накрайници и ъглошлайф. Имаш ли тези инструменти, заедно с набор – чук, тесла, отвертки /кръстати и прави/, шпакла, четка и валяк- то си готов за подвизи. Пак възниква въпроса, маркови или не да са?

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/,ТАПЕТИТЕ

 • лепене на тапети с Валерий

Ремонтът /с главно Р/

Тапетите - част Трета

      Вратата е поставена, но стените, в този си вид не и подхождат. Важното е да се подготви добре сместа за шпакловане-бъркане, узряване и т.н. и след това, ръка да е здрава. Маламашката е страхотен инструмент, пасва на ръката и виждаш как стената се разхубавява. Добре е, да се остави един ден да дръпне хубаво, за да може да се шлайфа спокойно.

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/, ВРАТАТА

 • ремонт направи си сам, Валерий

Ремонтът /с главно Р/

Вратата - Част втора

       Та така-вратата... Къртили ли сте стара врата, за да си сложите нова, уж блиндирана? Ако сте, значи трябва да знаете какви изненадки ви чакат-криви стени, фуги запълнени с чували от цимент или в най-добрия случай, парченца от тухли...

10Май

ЕСЕННИ РЕМОНТИ

 • есенните ремонти

Есенни ремонти

 

С началото на есента стартираме и с ремонтите у дома. По традиция през септември започваме да обмисляме кои  части от жилището трябва да се реновират и колко бързо и изгодно може да се случи това.

 

В случай, че терасата се нуждае от ремонт, тавана капе или банята е в окаяно състояние, трябва да се вземат бързи  решения за това какъв бюджет може да отделим за ремонт, за колко време искаме да го свършим и към коя фирма ще се насочим.

10Май

ОБУЧЕНИЕ ОТ "БУЛДАХ ПОКРИВНИ СИСТЕМИ" ООД

 • Обучение от "Булдах покривни системи"

Обучение от "Булдах покривни системи" ЕООД в магазин "Маркита"

Каквито и ремонти да иска да прави човек, си трябват знания, дадени от специалисти. Същото важи и за ново строителство. В това отношение съм привилегирован, защото като служител на „Маркита 1“ ООД, имам възможност да се възползвам от обучения, предоставени от фирмата и реализирани от водещи браншови компании.

10Май

Ремонтът /с главно Р/

 • Ремонтът /с главно Р/

Ремонтът / с главно Р/

Началото- Част първа

За да прави ремонт сам, човек трябва да притежава поне три качества - инат, лудост и сръчност някаква. Трябва да е и изпаднал в ситуация на безпаричие за гоооолеми преустройства или някой да му мрънка в къщи, че това се е развалило, че онова трябва да се смени и т.н.

10Май

ХЕНКЕЛ – НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В СТРОИТЕЛСТВОТО

 • Хенкел – надежден партньор в строителството

Хенкел – надежден партньор в строителството

 

Повече от 130 години „Хенкел груп“ расте, развива се и печели доверието на цели поколения от хора, които търсят не само качествени продукти, но и лепила и строителни материали, които притежават категорични показатели за качество и надеждност.

10Май

CERESIT CM 11 PLUS- НАДЕЖДНОТО ЛЕПИЛО

 • CERESIT CM 11 PLUS- НАДЕЖДНОТО ЛЕПИЛО

Оказва се, че съвсем не е достатъчно да се избере красив и качествен гранитогрес. Лепилото е също толкова важно. За щастие, от Хенкел ни предлагат лепило с по-добра и усъвършенствана формула, която отговаря на високите изисквания за перфектно залепване, дълготрайност и сигурност.

Хенкел е компания, която държи на доверието и перфекционизма в областта на строителните материали. Лепилото Ceresit CM 11 PLUS е отговор на предизвикателствата и изискванията на пазара за по-високо качество в лепилните продукти.   

10Май

МОНТАЖНИ ЛЕПИЛА MOMENT, БЕЗ ДА ПРОБИВАТЕ

 • Монтажни лепила Moment, за да не ви се налага да пробивате

Ремонти, подобрения, поправки - винаги и по всяко време е добре да бъдете подготвени за изненади и неочаквани задачи, които понякога изискват майсторство и опит, а друг път просто добри материали и надеждни лепила.

С помощта на серията монтажни лепила на Henkel Moment можете да разчитате на моментално и изключително здраво свързване, което няма да бъде само моментно решение и временен изход от ситуацията, а дълготраен резултат. 

Потърсете най-подходящото лепило според материала, мястото, което трябва да бъде залепено и предназначението.

10Май

АЕРОПЛАСТ- БАЛОНЧЕТА, МЕХУРЧЕТА ИЛИ БЪБЪЛИ?

 • опаковъчно фолио Аеропласт- балончета, мехурчета или бъбъли

Аеропласт- балончета, мехурчета или бъбъли?

Наричано с какви ли не имена, фолио на балончета Ви помага да опаковате всичко – от обемисти кашони и пакети с неправилна форма, до китайския порцелан на баба ви.