Премини към основното съдържание
15Март

Какво знаем за дунапрена

  • Дунапрен информация

    Дунапренът всъщност е еластичен пенополиуретан (съкратено – ППУ), разновидност на пластмасата с клетъчна (пореста) структура, която в състава си има 97% затворени клетки, пълни с въздух. Еластичните му свойства се запазват при температурен диапазон от 15˚С до 100˚С. Произвежда се под формата на блокове или се формова под различни форми. Първият може да „диша” и се ползва главно за направата на дюшеци, седалки и матраци.

22Дек.

Какво е тресчотката и за какво се използва?

  • Какво е тресчотка и за какво се използва

Ръчните инструменти са едно изключително ценно човешко изобретение, което позволява значително по-лесно и бързо да се справяме с разнообразни по вид задачи. Те са необходимост, в която всеки професионалист трябва да инвестира.

05Ноем.

Интересни декоративни решения с тебеширена боя

  • тебеширена боя

  Ако се чудите как да освежите дома си и да го направите по- интересен, а дори и по- практичен, днес сме ви приготвили няколко креативни идеи как може бързо и лесно да създадете няколко ключови точки, които гарантирано ще привлечат вниманието и ще ви станат любими.

11Септ.

Топ 10 бързи и лесни трика с WD-40

  • 10 бързи и лесни съвета с WD40
Както вече споменахме в информативната ни статия за WD-40, на кого не му се иска със закупуването на един продукт да може да върши всякакви неща. Продукт, който да бъде полезен при справянето със сумати главоблъсканици, от които някой път не виждаме бърз и лесен изход. Днес сме ви приготвили няколко полезни решения на често срещани проблеми, разбира се, с нашият добър помощник WD-40.
03Септ.

Как да преобразим дома си с един флакон боя

  • Стилен декор със спрей боя

Лятото почти наближава своя край, а вие така и не направихте мечтания ремонт вкъщи. Не ви се дават излишни пари и нямате енергия да сменяте, местите, изнасяте и разглеждате мебели.

31Юли

Как се прави маса с епоксидна смола?

  • Маса с епоксидна смола

Те са изключително модерни напоследък и се превръщат в един от акцентите в интериора, който всеки модерен дом трябва да има. Те притежават уникален и различен дизайн, който непременно привлича погледа и придава стилно усещане на пространството. Те не само изглеждат добре, но и притежават голяма устойчивост. Това са масите, направени с епоксидна смола

30Юни

5 невероятни начина за използване на дървесни текстури в кухнята

  • Дървото в кухнята

Дървото е най-често използваният материал за кухнята - от шкафове и стени до плотове. Можете, също така да използвате дървения материал по изненадващи начини, за да създадете визията и стила, който вие искате. Можете да използвате дървото по необичайни начини или на нестандартни места, за да направите кухнята уникална.

26Юни

Когато градината е вашата страст

  • цветя, градина

Все повече хора се завръщат към природата и екологичните продукти, които тя ни предоставя. За целта не е необходимо да се инвестират значителни средства или да се отделя прекалено много време. Истина е, че съвременният човек предпочита природосъобразния начин на живот – далеч от шума, хаоса и замърсяването на големия град.

19Юни

Цветните тапети стимулират детското въображение

  • детски тапет

Интересът към тапетите нараства все повече, като това се дължи на тяхната практичност и достъпност. Сред тях има немалко модели, които са невероятно стилни и красиви, изработени от текстил, хартия, PVC и др. Тапетите са изключително подходящи за осъвременяване на всеки модерен дом и помещенията в него.

14Апр.

Гипсокартонът – отличен вариант за всеки модерен интериор

  • gipsokarton

Ремонтът на един дом е предизвикателство, което може да осигури повече комфорт и спокойствие на неговите обитатели. Не трябва обаче да се подценяват материалите, които се използват при реновирането на жилищните помещения. Те гарантират по-качествения и дори по-здравословен живот на стопаните.