Премини към основното съдържание
26Юни

Когато градината е вашата страст

 • цветя, градина

Все повече хора се завръщат към природата и екологичните продукти, които тя ни предоставя. За целта не е необходимо да се инвестират значителни средства или да се отделя прекалено много време. Истина е, че съвременният човек предпочита природосъобразния начин на живот – далеч от шума, хаоса и замърсяването на големия град. Голяма част от хората притежават или имат желание да се оттеглят встрани от забързания темп на съвремието.

20Юни

Значение и приложение на епоксидната смола

 • епоксидните смоли

 

Епоксидната смола е вид лепило, което действа бързо и се свързва с почти всяка повърхност. Почти е невъзможно да се премахне от материала, където е поставена. Детайлите, третирани с епоксидна смола, са изключително здрави и можете да бъдете сигурни, че те няма да се разлепят. Нейното най-голямо предимство е изключително изгодната й цена, което е комбинирано с висока ефективност и практичност.

19Юни

Цветните тапети стимулират детското въображение

 • детски тапет

Интересът към тапетите нараства все повече, като това се дължи на тяхната практичност и достъпност. Сред тях има немалко модели, които са невероятно стилни и красиви, изработени от текстил, хартия, PVC и др. Тапетите са изключително подходящи за осъвременяване на всеки модерен дом и помещенията в него. Ако имате дете, тогава цветната облицовка на стените е начин за моделиране на неговата/нейната стая.

14Апр.

Гипсокартонът – отличен вариант за всеки модерен интериор

 • gipsokarton

Ремонтът на един дом е предизвикателство, което може да осигури повече комфорт и спокойствие на неговите обитатели. Не трябва обаче да се подценяват материалите, които се използват при реновирането на жилищните помещения. Те гарантират по-качествения и дори по-здравословен живот на стопаните. Един от най-използваните съвременните елементи в интериорния дизайн е гипсокартонът.

10Май

АЛУМИНИЕВИТЕ ЛАЙСНИ - ВАШИЯТ КРАСИВ ПОД

 • laisni

Алуминиевите лайсни - Вашият красив под 

 

 Алуминиевите профили могат да служат за завършване на най-различни видове подови настилки във всяко помещение - ламиниран и естествен паркет, теракота и гранитогрес, мокет, балатум, линолеум и пр. Те придават естетическа красота и дават завършеност на помещението.

   Лайсните дават възможност за прикриване на дилатационни фуги, оформяне на ръбове на стъпала, прагове и стени, създават плавен и естетичен преход на равно ниво или с денивелация между различните плоскости.  

10Май

ПОДМЯНА НА ЦЯЛАТА ИНСТАЛАЦИЯ ВКЪЩИ ЗА 5 ЧАСА С ELECTRIC BOX!

 • Подмяна на цялата инсталация вкъщи за 5 часа с Electric Box

В днешно време много често сме изправени пред проблема с изгорели електрически инсталации, което прави стандартните вградени контакти, в повечето жилищни блокове, негодни за употреба. Подмяната на електрическата инсталация винаги се свързва с големи разходи и поне 1 или 2 седмици неразбория в жилището на клиента. 

   Това, което най-много притесняваше потребителите, при подмяната на електрическа инсталация досега бяха разходите и времето, което отнема.

10Май

МОТИВО – НОВО ИЗМЕРЕНИЕ ЗА СТЕНИТЕ

 • облицовка за стени

Мотиво – новото измерение на естетиката в облицоването на стените

   Вдъхновен от последните тенденции в интериорния дизайн, MOTIVO е продукт без аналог на пазара. Най-модерните технологии на дигитален печат, използвани в процеса на неговото производство, позволяват не само влагане на голямо разнообразие от цветове, но и тяхното прецизно съчетаване за постигането на дълбочинен ефект - 3D.

10Май

ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА САЙДИНГА

 • Превъзходството на сайдинга

9 причини да изберете сайдинга пред традиционните външни облицовки

Виниловият сайдинг е аналог на дървената обшивка с произход от Канада и САЩ и заема първо място по популярност сред външните облицовки в Северна Америка. Причините за това се крият в редицата преимущества на сайдинга пред традиционните решения за облицовка на фасадните стени на сградата. 

1. На първо място, това е изключително чистият, лесен и бърз монтаж, дължащ се както на ниското му тегло и материала, от който е изработен, така и на това, че при рязането му не отделят прах и стружки.

10Май

НАПРАВИ СИ САМ /С НЕЛИ/

 • ремонт коридор латекс ефекти

Направи си сам /с Нели/ - ремонт на коридора

 

       Често хората си мислят, че е много трудно да си направят сами ремонт на жилището. Но когато се сблъскаш с майстор, на когото казваш какво искаш, а той прави каквото си знае и не си доволен от него, може би е по-добре сам да си свършиш всичко. Нужно е желание, малко умения и набавяне на необходимите материали.

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/, ИНСТРУМЕНТИ

 • валерий

Инструментите

     Ремонт без инструменти, не ми го хвали.Трябва бормашина, ударна ако може, винтоверт с накрайници и ъглошлайф. Имаш ли тези инструменти, заедно с набор – чук, тесла, отвертки /кръстати и прави/, шпакла, четка и валяк- то си готов за подвизи. Пак възниква въпроса, маркови или не да са?

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/,ТАПЕТИТЕ

 • лепене на тапети с Валерий

Ремонтът /с главно Р/

Тапетите - част Трета

      Вратата е поставена, но стените, в този си вид не и подхождат. Важното е да се подготви добре сместа за шпакловане-бъркане, узряване и т.н. и след това, ръка да е здрава. Маламашката е страхотен инструмент, пасва на ръката и виждаш как стената се разхубавява. Добре е, да се остави един ден да дръпне хубаво, за да може да се шлайфа спокойно.

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/, ВРАТАТА

 • ремонт направи си сам, Валерий

Ремонтът /с главно Р/

Вратата - Част втора

       Та така-вратата... Къртили ли сте стара врата, за да си сложите нова, уж блиндирана? Ако сте, значи трябва да знаете какви изненадки ви чакат-криви стени, фуги запълнени с чували от цимент или в най-добрия случай, парченца от тухли...

10Май

ЕСЕННИ РЕМОНТИ

 • есенните ремонти

Есенни ремонти

 

С началото на есента стартираме и с ремонтите у дома. По традиция през септември започваме да обмисляме кои  части от жилището трябва да се реновират и колко бързо и изгодно може да се случи това.

 

В случай, че терасата се нуждае от ремонт, тавана капе или банята е в окаяно състояние, трябва да се вземат бързи  решения за това какъв бюджет може да отделим за ремонт, за колко време искаме да го свършим и към коя фирма ще се насочим.