Премини към основното съдържание
10Май

СЪВЪРШЕН ГРИМ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

  • съвършен грим за празниците

Коя е тайната на впечатляващия грим?

Това е перфектната основа, разбира се. 

Базата, от която стартира всеки добър гримьор без съмнение е здравата и добре хидратирана кожа. Поддържането на кожата на лицето, предпазването й от слънчевите лъчи, вятъра и студа може и трябва да бъде приоритет на дамите, които искат да съхранят младежкия си вид за възможно по-дълго време. 

10Май

5 ПРОДУКТА, С КОИТО ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ПО-ДОБРЕ

  • 5 продукта, с които ще се чувстваме по-добре

Пет козметични продукта, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре    

Всички си имаме лоши дни и моменти, в които не се чувстваме във форма. Забързаното ежедневие обаче не ни дава възможност да поемем глътка свеж въздух и да презаредим батериите. Трябва да се справяме с неразположенията и мини кризите си в движение и бързо да възвръщаме добрия си тонус. В противен случай рискуваме да претърпим застой в кариерата, да ни критикуват и дори да загубим позициите си, което със сигурност не желаем.

10Май

ДОМЪТ НА ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

  • Домът на Дейвид и Виктория Бекъм

Приказна бяла къща на 4 етажа, разположена в сърцето на Лондон и датираща от преди 150 години! Това определено е достоен дом за легендарното семейство Бекъм. След като се разделиха с имението си в Хартфордшър, наречено от пресата Бекингамски дворец, Дейвид и Вики се сдобиха с истинско архитектурно съкровище.

10Май

ЕСТЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИИ У ДОМА

  • Естествените материи у дома

Естествените материи са предпочитани от повечето ценители на качествени и удобни дрехи. Те са задължителни и за текстила в интериора на дома, ако държите на това да се чувствате комфортно и да се предпазите от алергии.
В тази статия ще се спрем на най-използваните естествени материи днес.

10Май

ОТСЛАБВАМЕ ЛИ ДОКАТО ДОМАКИНСТВАМЕ?

  • Отслабваме ли докато домакинстваме?

Често се оплакваме, че нямаме никакво време за спорт и ни е трудно да поддържаме фигурата си. Като контра становище на горното можем да посочим фразата, „Когато липсва желание се намират оправдания, когато има мотивация се намират начини“. Действително, не е трудно да влезете във форма, стига да имате желание, дори и да не ви остава специално време за фитнес и джогинг.
В тази статия ще ви дадем няколко идеи затова как да го сторите, докато успоредно с това вършите домакинските си задължения.

10Май

Какъв е той според начина, по който се облича?

  • какъв е той

Ако искате да научите повече за характера и навиците на вашия нов приятел, но не смеете да задавате прекалено много въпроси, има начин да го направите, без самият той да разбере. Ако сте добър психолог и познавач на човешкия темперамент, можете да получите доста ценна информация за новия си любим само от едно гостуване през уикенда в дома му.

10Май

ВРЕМЕ Е ДА СЪБУДИТЕ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО

  • Време е да събудите кожата на лицето

Грижата за кожата на лицето не се влияе от сезона и от часовете на денонощието – тя трябва да бъде системна и с подходящи продукти. В никакъв случай не правете грешката да купувате кремове и маски за лице с неизяснен състав и непознати за вас марки. Ограничете и ползването на тестери, за които нямате нужната информация. В случай на кожни раздразнения и акне, задължително се  консултирайте с дерматолог.

10Май

Бъдете готови за неочаквани гости

  • неочаквани гости

По време на коледните и новогодишни празници има доста поводи да си кажем „наздраве” и вероятността да бъдем изненадани от неочаквани гости у дома съвсем  не е малка. За да не се превръща подобно посещение в драма и повод за излишни нерви и притеснения е добре да бъдете подготвени за такива ситуации.

Какво да поднесем на своите приятели, ако са ни посетили без предупреждение? Умните домакини винаги съхраняват във фризера бутер тесто или някакви хапки, които могат да приготвят бързо, докато гостите отпиват от питието си.

10Май

ДА ПОСТИГНЕМ ПРИЯТНА АТМОСФЕРА ВКЪЩИ

  • приятна атмосфера в дома ни

За да придадете атмосфера в дома си е важно да внесете  дух в него. Това може да стане не само чрез интериора  и цветовите решения за стените, дамаските и мебелите у дома, но и чрез аромати, които ви допадат, интересни аксесоари, които всеки посетител би забелязал, любими книги или произведения на изкуството, на които да се наслаждавате.

Любимите аромати, носещи се навсякъде в пространството у дома могат да подобрят настроението ви, да ви отпуснат и предразположат към почивка.

09Май

ВОДАТА, КОЯТО ПИЕМ

  • Водата, която пием

Водата е най-универсалния разтворител на планетата ни. Намирайки се под горните земни слоеве, тя практически влиза в контакт с различни химични и биологични вещества, които се намират там. Това определя нейния минерален състав, свойства и годност за питейна консумация. В различните региони от страната тя е с различни качества и в зависимост от концентрацията на желязо, флуор, сулфати, нитрати, манган и т.н. Параметрите и́ се различават и според дълбочината, от която се извлича.