Премини към основното съдържание
10Май

СЕЗОННО ПОДДЪРЖАНЕ НА ГРАДИНАТА

  • сезонна поддръжка на красивата крадина

Красивата и добре поддържана градина е наистина радост за окото и повод за гордост на всеки грижовен стопанин. Колко точно труд, ежедневни грижи и отделено време се изискват за изрядния вид на една градина е трудно да се определи. Това зависи от времето, което се отделя, инструментите и машините, които подпомагат успешната поддръжка, уменията и усилията от страна на стопанина или фирмата, която е наета за тази цел.

10Май

ИНТЕРИОРНИ ЗАКАЧКИ У ДОМА

  • Интериорни закачки у дома

Ако сте от хората, които държат да се чувстват блажено в собствения си дом, вероятно влагате цялата си фантазия и идеи в това да го обзаведете по възможно най-оригинален начин. Когато целта ви е обзавеждането и атмосферата вкъщи  да са антипод на сивия и скучен офис, можете да черпите свежи идеи от природата и приложното изкуство. Внасяйки предмети, които са ръчно направени или декорирани с интересни орнаменти и детайли в дома си, вие постигате уникалност и уют у дома, изпълвате помещенията със светлина и творчески заряд, което е безценно.

10Май

ЗАКРИТАТА ТЕРАСА

  • закритата тераса

Закритите тераси безспорно ви дават страхотни възможности. Те могат да се превърнат в пълноправни части от вашия дом, в които да готвите, хапвате, да се забавлявате или да превърнете в помещение, предназначено за вашите хобита и любими занимания. Тук можете да развихрите вашата фантазия и да обзаведете пространството по интересен и необичаен начин. Преценете какви материали ще са ви нужни, за да превърнете вашата тераса в оптимално и комфортно място, което посещавате с удоволствие.

10Май

ОТКРИТАТА ТЕРАСА

  • апартамент с тераса, балкон

Повечето хора, които търсят ново жилище, предпочитат да плащат за реална жилищна площ и по възможност да съкратят разходи от общи части, мазета или тераси. Практиците, които искат преди всичко да притежават удобство и функционалност у дома или на вилата, никога не биха оставили тези пространства неизползвани. Ако и вашият апартамент разполага с обширна тераса, вие не бива да губите нито миг време, за да се възползвате от нея по максимално най-добрия начин. Тя може да ви спести доста място за багаж или да се превърне в уютно кътче, помещаващо вашето хоби.

10Май

МАЛКИ ИДЕИ ЗА УНИКАЛЕН ДОМ

  • Малки идеи за уникален дом

Искате уникален дом, в който наистина да се чувствате добре?

Лесно можете да осъществите това желание, без да ви се налага да пестите пари за скъпи покупки или да предприемате големи ремонти.

Всичко е във вашите ръце и не бива да отлагате нито минута, за да превърнете вашето жилище в място, отразяващо вашия вкус, темперамент и интереси.

В тази статия ще ви дадем няколко свежи идеи за отделните помещения в едно жилище. Дори и да не ги реализирате, те могат да ви вдъхновят за направата на нещо ново и оригинално за вашия дом.

10Май

ПОДОВИ ПЕРВАЗИ НА VOX PROFILE

  • Подови первази на VOX Profile

Подовите первази на VOX Profile са едно от най-големите и успешни иновационни решения на специалистите в компанията. Произведени по съвременни технологии и след редица проучвания на пазара, те удовлетворяват в пълна степен необходимостта на клиентите от високо качество и практичност.

 

10Май

ДА ОБЕДИНИМ В ЕДНО КУХНЯТА И ТРАПЕЗАРИЯТА

  • Да обединим в едно кухнята и трапезарията

 Понякога обстоятелствата налагат преразпределение на жизненото пространство в дома ни. Например, ако семейството ни се е увеличило с още един член, а спалните ни вече се оказват недостатъчни, това е един от възможните варианти. Кухнята можем да превърнем в спалня или детска, а хола, за който се предполага, че е със сравнително по-голяма площ – в кухня с трапезария, където можем да посрещаме и гостите си.

10Май

ПРАВИЛНАТА КОНСТРУКЦИЯ НА НАВЕСА ЗА КОЛИ

  • Правилната конструкция на навеса за коли

От конструкцията на навеса зависят неговият фундамент, площадката за паркиране и покривът. Ето защо е много важно предварително да сте наясно как искате да изглежда навесът за коли, отчитайки и най-малките подробности.