Премини към основното съдържание
26Юни

Когато градината е вашата страст

  • цветя, градина

Все повече хора се завръщат към природата и екологичните продукти, които тя ни предоставя. За целта не е необходимо да се инвестират значителни средства или да се отделя прекалено много време. Истина е, че съвременният човек предпочита природосъобразния начин на живот – далеч от шума, хаоса и замърсяването на големия град. Голяма част от хората притежават или имат желание да се оттеглят встрани от забързания темп на съвремието.

20Юни

Значение и приложение на епоксидната смола

  • епоксидните смоли

 

Епоксидната смола е вид лепило, което действа бързо и се свързва с почти всяка повърхност. Почти е невъзможно да се премахне от материала, където е поставена. Детайлите, третирани с епоксидна смола, са изключително здрави и можете да бъдете сигурни, че те няма да се разлепят. Нейното най-голямо предимство е изключително изгодната й цена, което е комбинирано с висока ефективност и практичност.

14Апр.

Гипсокартонът – отличен вариант за всеки модерен интериор

  • gipsokarton

Ремонтът на един дом е предизвикателство, което може да осигури повече комфорт и спокойствие на неговите обитатели. Не трябва обаче да се подценяват материалите, които се използват при реновирането на жилищните помещения. Те гарантират по-качествения и дори по-здравословен живот на стопаните. Един от най-използваните съвременните елементи в интериорния дизайн е гипсокартонът.

10Май

НАПРАВИ СИ САМ /С НЕЛИ/

  • ремонт коридор латекс ефекти

Направи си сам /с Нели/ - ремонт на коридора

 

       Често хората си мислят, че е много трудно да си направят сами ремонт на жилището. Но когато се сблъскаш с майстор, на когото казваш какво искаш, а той прави каквото си знае и не си доволен от него, може би е по-добре сам да си свършиш всичко. Нужно е желание, малко умения и набавяне на необходимите материали.

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/, ИНСТРУМЕНТИ

  • валерий

Инструментите

     Ремонт без инструменти, не ми го хвали.Трябва бормашина, ударна ако може, винтоверт с накрайници и ъглошлайф. Имаш ли тези инструменти, заедно с набор – чук, тесла, отвертки /кръстати и прави/, шпакла, четка и валяк- то си готов за подвизи. Пак възниква въпроса, маркови или не да са?

10Май

РЕМОНТЪТ /С ГЛАВНО Р/,ТАПЕТИТЕ

  • лепене на тапети с Валерий

Ремонтът /с главно Р/

Тапетите - част Трета

      Вратата е поставена, но стените, в този си вид не и подхождат. Важното е да се подготви добре сместа за шпакловане-бъркане, узряване и т.н. и след това, ръка да е здрава. Маламашката е страхотен инструмент, пасва на ръката и виждаш как стената се разхубавява. Добре е, да се остави един ден да дръпне хубаво, за да може да се шлайфа спокойно.