Премини към основното съдържание
19Юни

Цветните тапети стимулират детското въображение

  • детски тапет

Интересът към тапетите нараства все повече, като това се дължи на тяхната практичност и достъпност. Сред тях има немалко модели, които са невероятно стилни и красиви, изработени от текстил, хартия, PVC и др. Тапетите са изключително подходящи за осъвременяване на всеки модерен дом и помещенията в него. Ако имате дете, тогава цветната облицовка на стените е начин за моделиране на неговата/нейната стая.

10Май

АЛУМИНИЕВИТЕ ЛАЙСНИ - ВАШИЯТ КРАСИВ ПОД

  • laisni

Алуминиевите лайсни - Вашият красив под 

 

 Алуминиевите профили могат да служат за завършване на най-различни видове подови настилки във всяко помещение - ламиниран и естествен паркет, теракота и гранитогрес, мокет, балатум, линолеум и пр. Те придават естетическа красота и дават завършеност на помещението.

   Лайсните дават възможност за прикриване на дилатационни фуги, оформяне на ръбове на стъпала, прагове и стени, създават плавен и естетичен преход на равно ниво или с денивелация между различните плоскости.  

10Май

ПОДМЯНА НА ЦЯЛАТА ИНСТАЛАЦИЯ ВКЪЩИ ЗА 5 ЧАСА С ELECTRIC BOX!

  • Подмяна на цялата инсталация вкъщи за 5 часа с Electric Box

В днешно време много често сме изправени пред проблема с изгорели електрически инсталации, което прави стандартните вградени контакти, в повечето жилищни блокове, негодни за употреба. Подмяната на електрическата инсталация винаги се свързва с големи разходи и поне 1 или 2 седмици неразбория в жилището на клиента. 

   Това, което най-много притесняваше потребителите, при подмяната на електрическа инсталация досега бяха разходите и времето, което отнема.

10Май

ЕСЕННИ РЕМОНТИ

  • есенните ремонти

Есенни ремонти

 

С началото на есента стартираме и с ремонтите у дома. По традиция през септември започваме да обмисляме кои  части от жилището трябва да се реновират и колко бързо и изгодно може да се случи това.

 

В случай, че терасата се нуждае от ремонт, тавана капе или банята е в окаяно състояние, трябва да се вземат бързи  решения за това какъв бюджет може да отделим за ремонт, за колко време искаме да го свършим и към коя фирма ще се насочим.

10Май

ОБУЧЕНИЕ ОТ "БУЛДАХ ПОКРИВНИ СИСТЕМИ" ООД

  • Обучение от "Булдах покривни системи"

Обучение от "Булдах покривни системи" ЕООД в магазин "Маркита"

Каквито и ремонти да иска да прави човек, си трябват знания, дадени от специалисти. Същото важи и за ново строителство. В това отношение съм привилегирован, защото като служител на „Маркита 1“ ООД, имам възможност да се възползвам от обучения, предоставени от фирмата и реализирани от водещи браншови компании.

10Май

CERESIT CM 11 PLUS- НАДЕЖДНОТО ЛЕПИЛО

  • CERESIT CM 11 PLUS- НАДЕЖДНОТО ЛЕПИЛО

Оказва се, че съвсем не е достатъчно да се избере красив и качествен гранитогрес. Лепилото е също толкова важно. За щастие, от Хенкел ни предлагат лепило с по-добра и усъвършенствана формула, която отговаря на високите изисквания за перфектно залепване, дълготрайност и сигурност.

Хенкел е компания, която държи на доверието и перфекционизма в областта на строителните материали. Лепилото Ceresit CM 11 PLUS е отговор на предизвикателствата и изискванията на пазара за по-високо качество в лепилните продукти.   

10Май

АЕРОПЛАСТ- БАЛОНЧЕТА, МЕХУРЧЕТА ИЛИ БЪБЪЛИ?

  • опаковъчно фолио Аеропласт- балончета, мехурчета или бъбъли

Аеропласт- балончета, мехурчета или бъбъли?

Наричано с какви ли не имена, фолио на балончета Ви помага да опаковате всичко – от обемисти кашони и пакети с неправилна форма, до китайския порцелан на баба ви.

10Май

С МИСЪЛ ЗА ЖИВОТНИТЕ

  • С мисъл за животните

Моста Eco-link@BKE в Сингапур

Уникален мост намиращ се в Сингапур, позволява на животните да преминават безопасно над високоскоростната магистрала. Така вместо да се чудят как да се пресече магистралата, моста успява да свърже преминаването на животни от единия резерват в другия. 

С дължина шестдесет и два метра, дивата природна връзката е първият специално построен мост за диви животни в Югоизточна Азия. Тя може да се види от шофьорите на Bukit Timah автострада (BKE) около 600м северно от стрелбище Road.

 

10Май

ТЕРМОГРАФИЯ

  • термография

безплатно, но извършването и струва между 150 и 300лв. Цените за термография може да видите в сайта на EVN- енергийна ефективност.

Дали термографията е правилната стъпка илие  добра инвестиция, оставяме да преценете сами.


ТЕРМОГРАФИЯ