Премини към основното съдържание

Лепило Церезит FT101 280мл кафяво Flextec


Стара цена: 12.50 лв./
Цена: 11.25 лв./

Лепило Ceresit FT101 280мл

Flextec

Ceresit FT101 Instant Power, на база новата FLEXTEC® технология, патентована от Хенкел, е предназначен специално за уплътняване и лепене в дома, строителството и индустрията. Уплътнява / запечатва всички видове фуги (включително и дилатационни), запълва пукнатини и лепи всички материали при всякакви атмосферни условия. Благодарение на широката област на употреба и отлични характеристики, може да се използвавместо всеки друг уплътнител (полиуретанов, силиконов, акрилен).

Свойства:

Износоустойчив и устойчив на химикали. Отлично сцепление към всички материали (дърво, бетон, тухла, камък, желязо, алуминий, стъкло, плочки, керамика, поцинкована ламарина, неръждаема стомана). Съвместим и с всички специфични материали: огледала, полистирен, мрамор. Лесна употреба дори при ниски температури (под +5°С). Отлочна устойчивост на температурни колебания (-40°С до +80°С). Устойчив на UV-лъчи, неблагоприятни климатични условия и потапяне във вода. Може да се полага дори върху влажни повърхности без да се образуват мехурчета. Удължаване: 400%. Отворено време: 15 мин. Не се свива, не се напуква. Може да се боядисва.

Употреба:

Повърхностите, които ще се уплътняват или лепят, трябва да са почистени обезмаслени и обезпрашени. След нанасяне продуктът да се заглади със сапунена вода преди да се образува повърхностна кора.

Общи указания:

База: FLEXTEC® - Полимер.

Съхранение:

12 месеца от датата, отбелязана на флакона, в неотворена опаковка, на сухо от +10°С до +25°С.

Депониране на отпадъците:

Втвърдени остатъци от продукта: битов отпадък. Невтвърдени остатъци от продукта: местен пункт за депониране на отпадъци.

Производител:

Henkel AG & Co. Düsseldorf, Germany.

Опаковка: 280ml


Кат. No: 512002048
Тегло: 0.46 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели