БИЗОН ЛЕПИЛО ВИНИЛ 25мл

БИЗОН ЛЕПИЛО ВИНИЛ 25мл
Среднo: 4.3 (4 гласа)
9,20лв.
 / 
бр.

 

Винилно лепило Bison

 

Висококачествено, водоустойчиво лепило за поправка на всички видове изделия от мека пластмаса (меко PVC – винил).

Включва фолио за поправка за постигане на максимални резултати!

Добра здравина на залепване. Еластично. Прозрачно.

 

Употреба: Идеално за поправка на изделия от мека пластмаса (меко PVC– винил), като надуваеми лодки, ленти за ръце, плажни топки и надуваеми дюшеци. Много подходящо и за поправка на дъждобрани, платнища, водни легла и водни басейни от PVCфолио. Залепва добре към изкуствена кожа за поправка на мебелна и автомобилна тапицерия. Не е подходящо за полиетиленово фолио.

 

Свойства:

  • водоустойчиво
  • добра здравина на залепване
  • еластично
  • прозрачно
  • температурна устойчивост от -15о С до +70оС

 

Указания за употреба:

1. Уверете се, че повърхностите, които ще залепвате са чисти, сухи, и обезмаслени. За постигане на максимални резултати, обезмасляването трябва да се извърши с разредител Бизон.

2. Покрийте изцяло и двете повърхности с лепило и ги оставете да изсъхнат в продължение на пет минути. Времето на съхнене на лепилото варира в тесни граници и определено трябва да не се превишава, тъй като в противен случай залепващият слой няма да постигне добро сцепление.

3. Съединете двете повърхности като ги притиснете силно и по цялата повърхност.

 

Важно: Не използвайте при температури под +10оС. При употреба при изделия, които впоследствие отново ще бъдат подложени на налягане (надуваеми лодки, ленти за ръце, плажни топки и др.) преди да ги подложите на налягане, оставете залепеното място да изсъхне най-малко шест часа. Да се съхранява добре затворено, на хладно, защитено от замръзване място.

 

Опаковка – 25мл.

Кат.№: 512106613
Тегло: 0.05 кг
Производител: Bison / Бизон

Продукти в промоция от 18-ти до 24-ти септември 2017г