Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> ДОМ.ПОТРЕБИ *** >> почистващи препарати *** >> за кухня >> Спрей Астониш за поч. на фурни 750мл

Спрей Астониш за поч. на фурни 750мл


Цена: 4.80 лв./бр.


Спрей Астониш за почистване на фурни 750 мл

 

Идеален за почистване на фурни, котлони и грилове, като ги оставя с блестяща повърхност. Ефективно премахва загорели мазнини.

 

Начин на употреба: Използвайте върху студени повърхности. Напръскайте директно върху замърсения участък и оставете да подейства за 5-30 минути, в зависимост от степента на замърсяване. При упорити замърсявания повторете процедурата. Избършете добре с чиста влажна кърпа. Да не се оставя препарата да засъхва върху третираните повърхности.

 

Важно: Винаги спазвайте инструкциите на производителя. Не използвайте при самопочистващи се фурни. Не пръскайте във вентилационни системи, цепнатини, вентилатори, лакирани или боядисани повърхности. Не пръскайте върху уплътнения на фурни, врати, светлинни табла или отоплителни елементи. Винаги изключвайте електричеството или газта. Не използвайте върху хром, алуминий, пластмасови или полирани повърхности.

 

Подходящ за емайлирани повърхности. За почистване на стара увредена емайлирана повърхност е необходимо тестване върху малък участък. Да не се използва върху гранит и други повърхности от естествен камък. Уверете се че върху повърхността няма остатъци от продукта преди да използвате фурната


Кат. No: 513003216
Тегло: 0.85 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели