Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> БОИ И ЛАКОВЕ *** >> за сваляне на боя >> Смивка GUBRA 500мл

Смивка GUBRA 500мл


Цена: 19.50 лв./бр.


Смивка GUBRA 500мл

Препарат за отстраняване на бои и лакове

Атоксичен, без мирис, незапалим, отмива се с вода

СВЕРНИКАТОР е препарат с лесно приложение за отстраняване на бои и лакове: не съдържа хлоридни разтворители, не съдържа киселини, нито сода каустик; може да се използва за свалянето на всякакъв вид бои, не уврежда метала и се отстранява с вода.

Начин на приложение: Да се разклати силно преди употреба. Препаратът се нанася върху повърхността посредством четка или шпакла (дебелина на слоя около 2/3 мм). Продуктът не се изпарява. Отстраняването на боята може да се извърши след мин. 8/10 минути до един час, в зависимост от естеството на боята, която трябва да се свали. Не се препоръчва сваляне на бои от прекалено нагорещени (под слънчеви лъчи), нито прекалено студени повърхности (под 15/18  градуса).

Внимание: Препоръчва се преди употреба да се направи проба върху малка и незабележима част от повърхността за третиране, за да се провери съвместимостта на продукта, тъй като посочената по-горе информация е преди всичко индикативна, макар и доказана от практиката. Решението за използване на продукта и последиците от приложението му са отговорност на този, който използва продукта.

 

Предупреждения: Да не се използва върху пластмасови повърхности. Да не се прекалява с приложението на продукта. Да се държи далече от достъпа на деца. Да не се поглъща и да се избягва контакт с очите. Да не се продава в насипно състояние. Опаковката да не се изхвърля в околната среда след употреба.


Кат. No: 512005348
Тегло: 0.50 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели