Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> ЛЕПИЛА И СИЛИКОНИ *** >> силикони и пяни *** >> универсални силикони *** >> Силикон Судал универсален 300мл бял

Силикон Судал универсален 300мл бял


Цена: 5.50 лв./бр.


Силикон Судал универсален 300мл бял

Свойства: Висококачествен и високоеластичен силиконов уплътнител, идеален за множество приложения в строителството. Подходящ за прилагане както в затворени помещения, така и на открито. Устойчив на UV-лъчи, не променя цвета си. Температурна устойчивост след изсъхване от -60 0С до +120 0С. Не е подходящ за боядисване и ползване върху синтетични материали.

Заместители:

·  Употреба върху синтетични материали: използвайте Неутралните силикони на Судал.

·  Употреба при естествен камък: използвайте лепилата от серията FIX ALL.

Области на приложение: Отлична способност за уплътняване и свързване върху порести повърхонсти като тухли, дърво, плочки, порцелан, стъкло и др. Подходящ и при остъкляване. Приложим и при автомобилната индустрия. Устойчив на UV-лъчи.

Инструкции за употреба: Повърхностите трябва да бъдат чисти, сухи и обезмаслени. Нанесете уплътнителя във фугата равномерно, съобразявайки се с точните и размери. Почистете с бял спирт веднага след употреба. Обработете със сапунен разтвор преди вътрешния слой да придобие желаната форма. Поради киселинния характер на продукта, някои метали (като мед, олово) може да корозират.

Съдържа: биоциден 2-octyl-2H-isothiasol -3-one.

Може да предизвика алергична реакция.

Опаковка: 300мл.


Кат. No: 512005048
Тегло: 0.45 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели