Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> ЗА АВТОМОБИЛА *** >> силикони авто *** >> СИЛИКОН АБРО МАСЛОУСТОЙЧИВ 85гр. СИН

СИЛИКОН АБРО МАСЛОУСТОЙЧИВ 85гр. СИН


Цена: 5.50 лв./бр.


Силиконов уплътнител за гарнитури ABRO – 10, 11, 12, 13 – AB 85 гр

Универсалния уплътнител Blue е предназначен за ремонт и замяна на почти всички автомобилни гарнитури. С лекота приема всякаква форма и успешно издържа на натиск, разтягане и сгъване; не се разрушава под въздействието на автомобилни масла, вода и антифриз; притежава висока устойчивост към бензини и спирачни течности. Предназначен е за използване при температури, достигащи до 260°С.

Начин на употреба: Премахнете остатъците от предишната гарнитура и добре почистете повърхността. Свалете капачката, пробийте защитната мембрана и завийте допълнителният накрайник. Срежете така, че да се получи отвор с нужната големина. Нанесете по края на цялата контактна повърхност слой с дебелина 2-3 мм. Оставете свободни отворите за крепежните болтове. Преди сглобката изчакайте 10 минути. Пълното втвърдяване на образувалия се уплътнител става за 24 часа.

Продуктът трудно се поддава на оцветяване.

Съдържа нефтени дестилати. R65 Вреден: може да причини белодробно увреждане при поглъщане. S24: Да се избягва контакт с кожата. В случай на попадане – промийте с вода и сапун. S51: Да се използва само на проветриви места. S2: Съхранявайте на места, недостъпни за деца!


Кат. No: 512100306
Тегло: 0.00 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели