Обучение Helios Group

Обучение Helios Group

Обучение Helios group

След повече от 20 години богат опит в търговията със стоки за бита и строителството, с колегите винаги си мислим, че няма какво по-различно да чуем за лаково-бояджийските покрития. Но ще си признаем, че  днес след проведеното представяне на продуктите  с марка Helios, имаше какво да научим.

С най-искрена благодарност към колегите от Helios-Недко и Ивайло за проведената демонстрация и обучение в магазин „Маркита” гр.Пловдив, ще очакваме с нетърпение следващото им обучение. А сега ще Ви представим продуктите, които най-много ни впечатлиха и за в бъдеще ще са част от нашия непрекъснато нарастващ асортимент. Въпреки, че пазарът е залят с продукти, боите и лаковете на Helios спечелиха нашето внимание и доверие.

Основната ни цел при избора на продукти е не само цената и качеството. Интересът ни е насочен към по-специфични продукти, които трудно се откриват в магазинната мрежа, продукти които имат различна цветова гама от всичко друго на пазара, такива, с които работата е удоволствие. Обичаме да продаваме уникални и различни продукти, за да бъде максимално голям избора на клиентите ни.

Продуктите с марка Helios, които ще представим днес са следните:

Tessarol Antic-осигурява протекция и декорира повърхностите в античен ефект.

Tessarol Direct- Tessarol емайллак се прилага за декорация и защита на повърхностите от влиянията на заобикалящата среда.Подходящ е за нанасяне при обработка на врати, рамки, огради, конструкции, радиатори и др.

Belinka Belles е водещ словенски производител на продукти за защита и декорация на дърво. За своите изделия Belinka Belles има сертификати, които потвърждават тяхното качество, ефективност и екологическо съответствие. С удоволствие ви представяме маслата на Belinka: покрития за дърво на основата на растителни и минерални масла. Всички масла за дърво на Belinkа са биоразградими. Освен това те не вредят на здравето на човека и не оказват вредно въздействие върху околната среда.

Продукти в промоция от 23-ти до 31-ви октомври 2017г