Премини към основното съдържание

Обучение Soudal

Обучение Soudal в Маркита

Не само полезно, но и интересно беше проведеното ни първо обучение от Судал ЕООД. Нямаше как да не ни направи впечатление, че Soudal е основана в далечната 1966г. в Белгия, на което не случайно се дължи доброто качество на продуктите и познаваемостта на бранда. Компанията е водещ световен производител на лепила, уплътнители, полиуретанови пяни и покривни покрития. Днес международният холдинг на Soudal притежава производствени предприятия и представителства на всички континенти.     

       Стартирахме обучението с уплътнители, силикони и монтажни лепила с марка Судал. За нас като търговци е много важно да предадем на клиентите си пълната информация за продуктите по най-правилния начин. Съвсем накратко бихме казали, че най-важното е да се различават уплътнителите от силиконите и лепилата. Въпреки че са в еднакви опаковки, така наречените картуши, бихме разгледали поотделно акрилните уплътнители, санитарните силикони, универсалните силикони, неутралните силикони и не на последно място пълната гама монтажни лепила на Судал.  

      Краят на демонстрацията завърши доста атрактивно, тъй като обучаващите все пак успяха да се поизцапат с малко монтажно лепило, къде по ръцете, къде по дрехите. Управителят на Судал ЕООД, Кирил Киров небрежно извади вълшебния продукт - влажни кърпички, почистващи все още незасъхналото лепило, както от ръцете си, така и от изцапаното яке на търговския представител Радослав Караиванов.   Наистина беше впечатляващо, защото след намесата на кърпичките, не остана нито петънце.

        След пълното представяне на монтажните лепила Fix All, които биха задоволили всеки капризен клиент и биха залепили всякакви повърхности имахме удоволствието да видим как в пластмасова чаша вода се нанася по стената лепилото. В следващите секунди чашата беше разрязана по дължината си през лепилото, но за наша изненада не протече дори и капка. Нанасянето на лепила върху мокри повърхности е доста срещано изискване от клиентите ни през последните години. Ако ви капят улуците-потърсете ни.

       Представена беше и новата гама монтажни лепила T-REX, състояща се от три продукта – Силно залепванебързовтвърдяващо и прозрачно лепило. Всичките лепила на T-REX вече са налични в магазина ни. 

   Целият екип на Маркита благодари за професионално поднесената информация и за направените демонстрации. Очакваме с нетърпение следващото обучение, което ще бъде основно за полиуретановите пяни. Благодарим за присъствието и на Daniel Kochan,представител на Soudal.

Ако имате интерес и бихте искали да присъствате на такова обучение, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Поставете коментар

Тагове: