Премини към основното съдържание

АГЕНЦИЯ ЗА СЪБИТИЯ “DREAM AGENCY” BULGARIA

АГЕНЦИЯ ЗА СЪБИТИЯ “DREAM AGENCY” BULGARIA

Всеки ден прекарваме на забързани обороти, времето никога не ни достига и понякога това ни кара да пренебрегваме или омаловажаваме много от поводите, за които ни се полага да празнуваме. През следващия месец имате годишнина от сватбата, рожден ден на детето, а трябва да организирате и фирменото парти. Започвате да си мислите дали ще се справите. 

     Ако искате да имате професионално организирано събитие, не се колебайте да потърсите услугите на Dream Agency. Те ще ви помогнат в цялостното планиране и организиране на Вашия празник. Ще се погрижат както за Вашата сватба или годеж, така и за прекарването на весели и незабравими ергенски и момински партита, като ви помогнат дори за музикалните изпълнители и за професионалните фотосесии. 

Не подценявайте и фирмените си събития. Всичко свързано с рекламните Ви кампании и промоции, може да им бъде възложено. От пълното рекламно обслужване, до кафе паузите и кетъринга. При всички положения Вашите клиенти, служители и партньори ще го оценят. Ако решите да се забавлявате и да прекарате един добър уикенд заедно, да подобрите комуникацията и приятелските отношения в даден екип или между всички екипи в компанията Ви, свържете се с Dream Agency, за да организират за Вас Тиймбилдинг програма със забавни игри и състезания. 

И не на последно място в нашите семейни празници са детските рождени дни, кръщенета, партита и абитуриенски балове. Искате да организирате най-запомнящото се тържество на любим за Вас човек, направете "Парти Изненада" за Рожден Ден или специален значим празник! Бъдете различни, нестандартни и подарете усмивка на човека до Вас. Dream Agency е на Ваше разположение, за да осъществите всичко това качествено и с лекота! 

Вашето основно задължение остава да се забавлявате. 

Екипът на Dream Agency - отворени към света, в който живеят, уверени в своите способности, вярващи, че могат да помогнат и в съхраняването на природните ресурси на нашата планетата. С тази кауза те се включват в „Зеления кръг” на сп.Мениджър. 

 

"Dream Agency" LTD 

Events , Entertainment & Advertising

/Plovdiv - Sofia - Varna/

office@dream-agency.bg

+359 32/ 57 97 30

+359 988 972 942

Поставете коментар

Тагове: