Премини към основното съдържание

Обучение Маркита

Обучение Маркита

Завършихме поредното си обучение в Тренинг Център Айджей и бързаме да споделим  преживяното. Нашия екип беше само женски, но затова пък зареден с енергия и желание да научи нещо ново. Колегите от Радиком ООД, Мебели Дизма, Cholakov IT, Изофлор ЕООД, Trada Design и Ведена ООД допълниха атмосферата с професионалния си опит, който споделиха с нас по време на курса.

Темата на тренинга - "Успешните продажби – принципи и стратегии на отличния търговец" е изцяло насочена към практическия процес на продажбата, без излишна теория и празни приказки. Водещия на курса Стоян Тасев /Хорека България/се справи блестящо и направи обучението ни не само полезно, а интересно и забавно, за което му благодарим. Форматът на цялото обучение беше професионално подбран и най-вече адекватен към високите изисквания при продажбите по време на икономическа и политическа криза.

Тренингът включва няколко основни момента в продажбите. На първо място е осъществяването на отношения на доверие между търговец и клиент. Следващата важна стъпка, която търговците често пренебрегват е разбирането на нуждите на клиента. И най-накрая, но не последно по важност място е изготвянето на адекватно предложение, последвано от умело завършване на продажбата.

Как да мислим като отличен търговец и да имаме контрол над комуникацията, можем да овладеем само, ако сме уверени в собствените си сили. Нашето желанието е не само да увеличим приходите си от продажби, а и да подобрим връзките си с ключовите за нас клиенти.

В търговията винаги има какво да се научи, а активните продажби са нещо, което не се учи за един ден. На някои просто им се отдава, а на други е необходимо да отделят време за обучение и практика. При всички положения желанието е водещото. Никой не обича срещите му да завършват с откази и провали.

Ако искате да завършвате с успехи бъдещите си сделки, се доверете на TRAINING CENTER Ij. Портфолиото им от услуги е професионално подбрано, а  списъкът с клиенти вече доста дълъг.

За нас това не е първото, а няма да е и последното обучение в Тренинг Център Айджей. 

TRAINING CENTER Ij - Бизнес обучения и курсове за личностно развитие

www.training-center.bg тел. 032/ 58 28 13; office@training-center.bg

Поставете коментар

Тагове: