Премини към основното съдържание

Светлинен сензор Guide light – винаги една крачка пред Вас!

  • светлинен сензор

Светлинен сензор Guide light – винаги една крачка пред Вас!

   Сензорът Guide Light е многофункционално устройство, съвместимо с най-добрите подови первази, предлагани от VOX на пазара. Задната страна на устройството е допълнително снабдена с много здрава лента от пяна, благодарение на която светлинният сензор може да бъде прикрепен към всяка повърхност в жилището - там, където е необходимо осветление (напр. в шкафове, на врати, под леглото и т.н.). 

Принципът на работата на този продукт е изключително прост - Guide light се активира веднага, щом засече движение в радиус от 1,5 метра. Захранва се с две батерии тип AAA и е снабден с два LED светодиода, които осигуряват достатъчно количество светлина. Диапазонът на разсейване на светлианта е в рамките на 90 - 120 градуса за да се избегне заслепяване.

 

Този незабележим продукт има интелигентен светлинен датчик, който се активира само през нощта (при ниво 4lx), което гарантира продължително във времето действие. Важно е да се отбележи, че подобни продукти, предлагани до момента на пазара, трябва да бъдат изключвани - Guide Light се изключва автоматично 10 секунди след активиране на датчика.

Подходящ за коридор, детска стая, спалня, а също и за кухня, ако тайно нощем ходите до хладилника.

 

Светлинен сензор Guide light

Поставете коментар