Премини към основното съдържание

ПОДМЯНА НА ЦЯЛАТА ИНСТАЛАЦИЯ ВКЪЩИ ЗА 5 ЧАСА С ELECTRIC BOX!

  • Подмяна на цялата инсталация вкъщи за 5 часа с Electric Box

В днешно време много често сме изправени пред проблема с изгорели електрически инсталации, което прави стандартните вградени контакти, в повечето жилищни блокове, негодни за употреба. Подмяната на електрическата инсталация винаги се свързва с големи разходи и поне 1 или 2 седмици неразбория в жилището на клиента. 

   Това, което най-много притесняваше потребителите, при подмяната на електрическа инсталация досега бяха разходите и времето, което отнема.

   Днес, благодарение на Electric Box, има решение на този проблем - Electric Box позволява пълната подмяната на електрическата инсталация в жилището само за 5 часа! Освен това, използвайки Electric Box, изграждането на новата електрическа инсталация е бързо, икономично, сигурно и чисто!

 

Скриването на проводници - по-лесно от всякога с кабелни розетки за подови первази

   Кабелните розетки са не само практично, но и елегантно решение за извеждане на проводниците от кабелния канал. Тези функционални и естетични аксесоари се предлагат в 3 разцветки, идеално съчетаващи се с цялата гама от декори, в които се предлагат подовите первази MAGNUM и IZZI MAX. Монтажът е им бърз и лесен, а иновативният начин, по който се прикрепят, осигурява плътното им прилепване към кабелния канал на перваза. 

vox rozetka

Поставете коментар