Премини към основното съдържание

МОТИВО – НОВО ИЗМЕРЕНИЕ ЗА СТЕНИТЕ

  • облицовка за стени

Мотиво – новото измерение на естетиката в облицоването на стените

   Вдъхновен от последните тенденции в интериорния дизайн, MOTIVO е продукт без аналог на пазара. Най-модерните технологии на дигитален печат, използвани в процеса на неговото производство, позволяват не само влагане на голямо разнообразие от цветове, но и тяхното прецизно съчетаване за постигането на дълбочинен ефект - 3D.

   Благодарение на тези иновативни технологии, MOTIVO се предлага в 26 декора, в 3 колекции с различна структура на релефа на повърхността. Декорите реалистично възпроизвеждат естествени материали - дървесина, мрамор, тухли, текстил и много други.

   Основната характеристика, отличаваща MOTIVO от стандартната PVC ламперия, е шарката, която покрива 2,7м2, прoстирайки се на 4 ламела. За сравнение - при ламперия, произведена чрез традиционните технологии на печат, шарката се повтаря на всеки 80 см по дължината на ламела.

   Системата за стенна декорация MOTIVO съчетава всички функции и предимства на стандартната PVC ламперия, като предоставя на потребителите несравнимо лесна, интуитивна, бърза и гарантирано чиста инсталация.

   Облицовката е изключително дълготрайна и 100 % водоустойчива, благодарение на което позволява безпроблемно приложение в помещения, изложени на вода и влага.

motivo oblicovka za steni

 

Поставете коментар