Премини към основното съдържание

ОБУЧЕНИЕ ОТ "БУЛДАХ ПОКРИВНИ СИСТЕМИ" ООД

  • Обучение от "Булдах покривни системи"

Обучение от "Булдах покривни системи" ЕООД в магазин "Маркита"

Каквито и ремонти да иска да прави човек, си трябват знания, дадени от специалисти. Същото важи и за ново строителство. В това отношение съм привилегирован, защото като служител на „Маркита 1“ ООД, имам възможност да се възползвам от обучения, предоставени от фирмата и реализирани от водещи браншови компании.

    На 19.12.2017 година имах  удоволствието, да присъствам на обучение, проведено от фирма „Булдах покривни системи“ ЕООД. Два часа, прекарани в обстановка на ползотворно сътрудничество и полезни съвети за ремонт и строителство на жилищни сгради. Продуктите, които те ни представиха са:

- Професионални покривни аксесоари на KLÓBER,

- Енергоефективни и пожаробезопасни коминни системи SCHIEDEL с 30 годишна гаранция

Покривни прозорци ROTO с PVC и дървен профил, с 15 годишна гаранция.

    Интересно е, как човек  не винаги си прави сметка за неща, които след правилна насока и подходяща информация му спестяват много грижи. Всеки е чувал за къщи или апартаменти, които са били опожарени от възникало огнено огнище, тръгнало от комина. Вината, в много от случаите е в калпаво изградените комини, несъобразени с противопожарната безопасност. Това, което предлага SHIEDEL е – безопасни решения за всеки жилищен обект, а и в същото време, пестящи енергия.

 Дългогодишната гаранция също е белег на загриженост и социална ангажираност на бизнеспредложението. Какво друго му трябва на човек –качество, мобилност, конструктивна креативност, съчетани с ценова листа за всеки джоб. Определено обмислям, следващата стъпка от ремонтната ми сага, да е ориентирана към комините у дома.

     Добър дом, без добър покрив, е като жена без... Малко неуместен хумор, но е продиктуван от примерите в живота. Много от проблемите на едно жилище започват точно отгоре. Не случайно казваме, че си търсим покрив над главата. Момчетата от „Булдах покривни системи“ ООД ме спечелиха като фен на аксесоари KLÓBER.

    Стилни керемиди, капаци и вентилационни отдушници , скоби и защити от птици. Помислено е и за листовия материал за подкапаци, крепежни елементи за билната лента. Не са подминати и решения за плосък покрив, отводняване на същия и на тераси, изводи за окабеляване и антени. Даже и малки детайли, но важни – връзки около коминни тела, модули, с възможност за универсално приложение към всички наклони на покрива.

   Самозалепващи ленти, гвоздеи с капаче, мрежа за вентилиране, скоби за бетонови капаци и осигурителни такива. Браво, помислено е много добре, като всичко е решено в пакетни предложения, даващи възможност за избор.

    Насладих се и на перфектните форми и външен вид и на предложените от ROTO, PVC  и дървени покривни прозорци. Подсигурени, удобни за стаи в мансардни пространства, даващи простор към външната среда. Изолация, даваща 15 годишна гаранция за ползване и даряваща уют и спокойствие.

     Наистина получих информация, приложима и отговаряща на много от въпросите, касаещи превръщането на жилището в дом...

   Гореизброените продукти могат да се намерят в магазин „Маркита“, така че заповядайте и се възползвайте от системни решения за вашия дом.

    Покрив, прозорци и комини – все едно се грижите за косата си, очите и дихателната система на собственото тяло. Важно е !

 

автор: Валерий Костадинов

Поставете коментар