Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> КОЗМЕТИКА *** >> за тяло *** >> кремове >> Лосион за ръце хидратиращ ПНП 250мл

Лосион за ръце хидратиращ ПНП 250мл


Цена: 9.00 лв./


Хидратиращ лосион за ръце и нокти

Съдържа Ceramide 3, който повишава естествената липидна бариера на сухата и чувствителна кожа срещу загубата на влага и външни въздействия.

Дълготрайно подобрява хидратацията и защитава кожата.

Хидратиращ лосион за ръце и нокти Съдържа Ceramide 3, който повишава естествената липидна бариера на сухата и чувствителна кожа срещу загубата на влага и външни въздействия.

Дълготрайно подобрява хидратацията и защитава кожата. За разлика от традиционните овлажнители и хумектанти, които действат докато са върху кожата, при ежедневна употреба, Ceramide 3 се натрупва с течение на времето и създава постоянно овлажнена кожа. Подпомага защитата и повишава общото състояние на повърхността на кожата и ноктите. Многофункционален дериват /продукт/ на млечната киселина.

Притежава изключително добри овлажняващи и омекотяващи свойства. Усилва действието на UV-филтрите и същевременно успокоява чувствителната и раздразнена кожа, подобрява общия и вид и защитава от вредни външни въздействия. Цинков окис – UV-филтър, противовъзпалителен и успокояващ агент.

Сетивен подобрител от растителен произход – абсорбира излишната мазнина и влага, оставя лек, фин пудрен филм върху кожата.

Този филм от финни частици разпръсква светлинана върху повърхността на кожата, и придава на оптичното възприятие „мек фокус“, които визуално подобрява външния вид и заличава малките несъвършенства. Маслото от Ший е високоефективен овлажнител и естествен UV-филтър. Опаковка: 250мл.


Кат. No: 513003356
Тегло: 0.28 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели