Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> БОИ И ЛАКОВЕ *** >> латекси *** >> Латекс Китфорт варов 6кг бял

Латекс Китфорт варов 6кг бял


Цена: 9.20 лв./бр.


KITTFORT

Варова боя

Варова боя за избелване е минерална тонираща се боя за избелване и боядисване. Използва се за боядисване и дезинфекция на всякакви минерални основи (мазилки, зидария, камък, бетонни конструкции и др. под.) в интериора и екстериора. Ограничава образуването на плесен в жилищните помещения, складове за хранителни продукти и помещения с по-висока влажност.

Подготовка на основата: Основата трябва да бъде суха, компактна, чиста, без отложени соли, без мазни петна, без плесен и прах. Върху нови мазилки, боята се нанася чак след тяхното пълно узряване.

Подготовка на боята: Варовата боя е готова за директна употреба. Отделената вода на повърхността на продукта в опаковката не намалява неговото качество, преди употреба продуктът трябва добре да се разбърка с електрическа бъркалка. Гъстотата на боята е пригодена за нанасяне с четка, валяк и помпа. В случай на нужда боята може да се разреди с вода максимално до 5%. Боята може да бъде оцветявана с пигменти на прах PRIMATON.

Нанасяне на боята: Боята се нанася с баданарка, четка или валяк. При използване на валяка не се връщайте няколко пъти на едно място, това може да предизвика сваляне на предходния нанесен слой боя. Препоръчваме да се нанася в един до три слоя (вторият и третият слой се нанасят чак след изсъхването на предходния). При температура +20°С и относителна влажност на въздуха 65% след 2 часа върху нанесената боя може да се полага следващ слой. Минималната температура на въздуха и основата за нанасяне е от +5°С до 28°С.

Инструкции за първа помощ: При случайно поглъщане и контакт с очите винаги потърсете лекар. При вдишване: при силно вдишване е достатъчно да се излезе на чист въздух. При контакт с кожата: да се съблече замърсеното облекло и кожата и да се измие обилно с вода и сапун. При поглъщане: изплакнете устата и изпийте около 0,5 л вода, не предизвиквайте повръщане. При контакт с очите: промивайте с чиста вода с широко отворени очи 30 минути.

Хигиена и безопасност на труда: Спазвайте основните правила на хигиена. Да не се яде, пие и пуши при работа.

Складиране и транспорт: Използвайте продукта в оригинална неотворена опаковка до 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката. Складирайте и транспортирайте при температура от +5°С до 28°С. Продуктът не трябва да замръзва.

Опаковка: 6 кг.


Кат. No: 512004028
Тегло: 6.00 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели