Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ *** >> валяци *** >> Хардекс *** >> комплекти Хардекс *** >> КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ ХАРДЕКС Euromal

КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ ХАРДЕКС Euromal


Цена: 25.70 лв./бр.


Бояджийски комплект „Universal painter

Осигурява леко и бързо боядисване на гладки повърхности при много нисък разход на боя.

Работната повърхност е изработена от дунапрен със специално покритие от гъсти власинки, които спомагат за равномерното разнасяне на боята и възпрепятстващи капене по време на работа.

Край на пренасянето на мебели и миенето на подове!

На вас ще ви е необходимо едва половината количество боя, необходима ви за боядисване по традиционен начин. Чрез този комплект вие не само икономисвате пари, но и време – защото боядисвате два пъти по-бързо. Комплектът е предназначен за боядисване с всички бои с изключение на тези произведени на нитрооснова.

Начин на работа: Преди да придобиете увереност, при използване на бояджийския комплект, обезопасете пода както при боядисване по традиционен начин. При боядисване използвайте само слаб натиск върху работната повърхност, особено при боядисване на стени и тавани.

Не напоявайте гъбата прекомерно.

За да отстраните излишното количество боя двукратно прекарайте работната повърхност през валяка.

Работна повърхност: Преди употреба се убедете, че са отстранени производствените отпадъци – прокарайте работната повърхност по дланта си до окончателно изпадане на незакрепените влакна.

Латекс: Голямата четка идеално подхожда за всякакъв вид повърхност – от гипсови замазки до тухла. Боята може да бъде нанасяна във всички посоки, но последният пласт боя следва да бъде нанесен в една посока.

Използвайте комплекта за водоразтворими бои, грундиране на пода или нанасяне на лепило за тапети. При боядисване на труднодостъпни места използвайте малката или средната четки или монтирайте приспособлението за прикрепване на телескопична дръжка под дръжката на голямата четка. Така с лекота можете да нанесете покритие на пода с грунд, паста или боя.

Блажна боя: Малката и средната четка можете да използвате върху всякаква повърхност. Препоръчваме първоначално да нанесете боята с решителни движения в произволна посока, но последния слой боя да нанасяте без силен натиск в една посока. Приложимо за всякакви алкидни лакове и маслени бои, грундове.

Малката четка: Тя служи за нанасяне на всички видове бои, идеална за нанасяне на бои върху сложни повърхности, прозоречни рамки и др. С нея можете да боядисвате тръби или в тесни процепи, с много приложения в градината – за боядисване на вратички или градински инвентар.

Разнасяне на боя: Проверете правилно ли е поставен валякът в жлебовете на ваничката за боя. След това налейте боя във ваничката и двукратно прекарайте четката през валяка за отстраняване на излишната боя.

Смесване и разреждане на боя: Водоразтворимите бои трябва да се разреждат съгласно предписанието на производителя.

Внимание: Да не се разреждат емайли и блажни бои. За постигане на най-добри резултати – използвайте бои с високо качество.

Почистване: Водоразтворими бои: Свалете работната повърхност от четките и ги оставете за 15-20 мин в чиста вода, след това ги изплакнете с топла вода.

Блажни бои: Свалете работната повърхност от четките налейте 6 мм разтворител в плосък съд и оставете работните повърхности за 5 мин, като покриете само космите на четката, след това ги измийте с топла вода и сапун. Не поставяйте цялата гъбка в разтворителя.


Кат. No: 514001329
Тегло: 0.47 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели