Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> ДОМАШНИ ПОТРЕБИ >> почистващи препарати >> за дезинфекция >> Добавка антимухъл 500мл. Mellerud

Добавка антимухъл 500мл. Mellerud


Стара цена:  10.50 лв./ бр.
Цена:  9.45 лв./ бр.

Добавка антимухъл 500мл. Mellerud

Област на приложение: Добавка с фунгицидно действие към водоразтворими материали като дисперсионни бои, шпакловъчни и футиращи смеси, гипс, мадилка и лепило за тапети.

Начин на употреба:

Препаратът се прилага за:

1. За защита на повърхностите: 250мл. От препарата се разтварят в 3-5л. вода. С получения разтвор се обработват повърхностите /стени, тавани/ преди да бъдат поставени покритията.

2. За запечатване и защита на:

-  Лепило за тапети – 100мл. От препарата се добавят към 1 опаковка лепило, което се приготвя /разтваря съгласно указанията, дадени на етикета му.

-  Разтвор и мазилка – към 10л. вода се добавя 1 опаковка /500мл./ от препарата, след което разтворът или мазилката се разбъркват както обикновено.

-  Бои – към 1л. дисперсионна боя се добавят 25мл. от препарата и се разбърква добре.  Една опаковка /500мл./ от препарата е достатъчна за 20л. боя.

-  Запечатване на фуги на плочки и зони с проблеми при боядисването – 250мл. от препарата се разрежда с 3-5л. вода, разбърква се добре и се нанася върху повърхността. Оставя се да изсъхне.

-  Фугиращи смеси – 250мл. от препарата се добавят съм 5кг. сух материал. Последният се приготвя съгласно указанията на етикета на опаковката му. Експозиционно време – до пълно изсъхване.

Условия за безопасносно съхранение:  да се съхранява в оригинални, добре затворени опаковки, в сухо и проветриво помещение, при температура над +5оС. Да се държи далече от питейна вода, хранителни продукти, напитки и фуражи.

Опаковка: 500мл.


Кат. No: 512004893
Тегло: 0.60 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели