Чистител DCP за полиуретанова монтажна пяна 500мл

 Чистител за полиуретанова монтажна пяна DCP 500мл
Още няма гласове
7,60лв.
 / 
бр.

DCPFlexfoam Cleaner

Спрей за премахване на полиуретанова пяна

 

Flexfoam Cleaner Спрей за премахване на невтвърдена строителна полиуретанова пяна от инструменти и повърхности.

Приложение:

Използва се за почистване на невтвърдена полиуретанова пяна по време на полагане, както и за обезмасляване на повърхностите.

Flexfoam Cleaner отстранява прясната, невтвърдена PU-пяна от дюзата и почиства вътрешността на пистолета.

Употреба:

Опаковката на Flexfoam Cleanerе снабдена с накрайник с резба, който се завива към пистолета за PU-пяна. След монтиране на флакона върху пистолета се натиска спусъкът, за да се почисти пистолета.

Оставете почистващата течност да избута и почисти пяната от вътрешността а пистолета в предварително подготвен контейнер за отпадъци.

Тази процедура се повтаря, докато само прозрачна и чиста течност излезе от пистолета.

Ако искате да използвате чистителя ръчно, опаковката е снабдена с допълнителен накрайник, който се монтира на флакона. Тази двойна функция отговаря на изискванията на професионалния потребител.

Годност и съхранение:

Да се съхранява при температури от 5°С до 30°С. Аерозол – не се излага на температури над 50°С и пряка слънчева светлина. Съхранение и транспорт на флаконите – във вертикално положение. Срок на годност - 12 месеца.

Ограничения:

Съдържа ацетон, може да разтвори или обезцвети повърхности като пластмаса, лакове, покрития, бои, текстил и други. Ето защо, деликатни материи и повърхности трябва винаги да се изпробват предварително.

Опаковка: 500ml

Кат.№: 512004342
Тегло: 0.6 кг
Производител: DCP

Продукти в промоция от 18-ти до 24-ти септември 2017г