Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> БОИ И ЛАКОВЕ >> бои >> алкидни *** >> БОЯ 3 в 1 АЛКИТОН RAL9005 ЧЕРЕН МАТ 0.750л

БОЯ 3 в 1 АЛКИТОН RAL9005 ЧЕРЕН МАТ 0.750л


Стара цена:  27.50 лв./ бр.
Цена:  24.20 лв./ бр.


Боя Алкитон 3 в 1

Алкитон е антикорозионна, алкид-уретанова финална боя и грунд едновременно. Притежава повишена еластичност-издържа на удари, огъване и температурни промени. На повърхността създава постоянна бариера, която устоява на метеорологични влияния. Може да се нанася при температура от 5о С.Служи за боядисване направо върху ръждясал метал, нова стомана, основни и стари бои, както и за боядисване на дърво на открито и закрито.

Упътване за приложение: Отстранете от повърхността замърсяванията, мазнините, праха, отделящата се ръжда или стара боя. Обезмаслете лъскавите и гладки повърхности и ги обработете така, че да станат леко груби. При боядисване на сурово дърво използвайте грунд за дърво. За поцинкован материал, алуминий и мед използвайте специалният грунд „Galvinol”. Разбъркайте добре боята, а при ниски температури прибавете малко разредител (максимално 10%). Нанесете два слоя с четка, мече или пистолет.

Съхнене: при температура 20о С. На допир около 2 часа. За манипулиране около 8 часа. Вторият слой се нанася след 16 часа. Ниската температура и повишената влажност при нанасяне и по-дебелият слой увеличават времето за съхнене.

Разходна норма- 10,5м2 с 1л

Трайността на покритието зависи от замърсяването на средата, от предварителната обработка на повърхността и спазването на работната технология.

Опаковка – 750мл.


Кат. No: 512100939
Тегло: 1.20 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели