Ремонтни ролки FiberFix – винаги под ръка

Ремонтни ролки FiberFix – винаги под ръка

 

Не изхвърляйте, а ремонтирайте, това е мотото и идеята на продуктите на американската марка FiberFix.

Действително, колкото повече използвате дадени инструменти или предмети, толкова по-голяма е вероятността те да се повредят, така че вече да не ви влизат в употреба. Въпреки това, винаги има начин с малко повече сръчност и желание да поправите счупеното и вместо да давате пари за ново, да удължите живота на старото.

Вместо да захвърлите счупената въдица, градинска лопата или маркуч, можете лесно и бързо да възстановите доброто им състояние и най-важното – да ги използвате отново. Това е възможно с лепенки и ремонтни ролки FiberFix, чрез които фиксирате счупеното място и възстановявате успешно предмета или инструмента.

 

 

На хората, които поддържат градината е добре познато неприятното чувство, когато в разгара на работата дръжката на лопатата или греблото се счупят.

Ако се окаже, че сте останали без резервен инструмент, но имате под ръка ремонтната ролка FiberFix, вие нямате основание за притеснения и излишни нерви.

Всичко, което трябва да направите е да почистите и изравните повърхността на счупената дръжка. Ролката FiberFix се активира при досег с вода, така че е необходимо да я потопите във вода за няколко секунди. Изцедете излишната течност и започнете да навивате на счупеното място. Първоначално фиксирайте мястото, за да не се мести и да ви е по-удобно при поправката. След като ролката захване добре счупеното място,

можете да започнете да стягате по-здраво и да притискате навсякъде по повърхността, за да разнесете смолата от вътрешната страна на ролката. 

Този тип ремонтни ролки са създанени на принципа на медицинските бинтове, чието предназначение е да стегнат достатъчно стабилно и здраво счупените крайници, така че травмираното място да бъде обездвижено за дълъг период от време.

Ремонтната ролка FiberFix притежава слой смола, който се разстила по повърхността на предмета или инструмента и го фиксира добре. Ето защо, колкото по-силно притискате, толкова по-голяма ще е здравината на поправеното.

Натискът трябва да притиска смолата към навивките като мястото, което навивате трябва да бъде с поне 5-10см широчина и от 4 до 6 слоя от лентата. Притискането и масажирането с ръце помага на действието на продукта. Това е важна част от работата с този вид ленти и не бива да се учудвате, ако усетите затопляне – това означава, че продуктът действа.

За да постигнете отлични резултати и още по-здрава фиксация, увийте няколко слоя от винилната лента, която ще намерите в опаковката на ремонтната ролка FiberFix.

Навивайте стегнато като я разтягате. Нейното предназначение е да фиксира още по-добре лентата и да помогне на смолата от вътрешната страна да подейства. След 3-5 минути я махнете. Ще видите, че повърхността под нея е гладка и смолата е втвърдена.

Само за 10-15 минути вие отново можете да използвате счупените си инструменти и да довършите работата си.

Ремонтните ролки намират приложение при поправка на тръби, автомобилни части, пощенски кутии, бидони, лодки, каравани, маркучи.

По закона на Мърфи нещата, които използваме се чупят в най-неподходящия момент. Подобни неочаквани ситуации могат да провалят деня ни. С помощта на продуктите  FiberFix, вие винаги имате отличен резултат и изход от всяка ситуация. Не на последно място, с тяхна помощ пестите пари и намалявате разходите си за нови продукти и инструменти.

Продукти в промоция от 16-ти до 22-ри октомври 2017г