Монтажни лепила Moment, без да пробивате

Монтажни лепила Moment, за да не ви се налага да пробивате

 

    Ремонти, подобрения, поправки - винаги и по всяко време е добре да бъдете подготвени за изненади и неочаквани задачи, които понякога изискват майсторство и опит, а друг път просто добри материали и надеждни лепила.

С помощта на серията монтажни лепила на Henkel Moment можете да разчитате на моментално и изключително здраво свързване, което няма да бъде само моментно решение и временен изход от ситуацията, а дълготраен резултат. 

Потърсете най-подходящото лепило според материала, мястото, което трябва да бъде залепено и предназначението.

Някои от лепилата Moment са подходящи за употреба на открито и притежават висока водоустойчивост. По-голямата част от този вид монтажни лепила могат да бъдат използвани върху почти всички повърхности. Те са устойчиви на UV лъчи и се отличават със голяма сила и гъвкавост. Силата и якостта им са толкова големи, че вие можете да разчитате на тях, така както разчитате при пробиване и други монтажи.

Изберете вашето лепило не само според това дали ще го прилагате върху гладки или попиващи повърхности /това са повърхности, които са изработени от порести материали, които позволяват на течности или газове да проникват в тях/, но и според това дали искате да фиксирате и да уплътянявате с негова помощ.

Ако това е вашата цел, най-подходящо е кристалното монтажно лепило с полимери. То притежава редица свойства, които го правят особено подходящо за употреба на открито и закрито и има почти универсални възможности.

В случай, че сте фиксирали, лепилото позволява да осъществите корекции до 15 минути. Лепилото е прозрачно, изключително силно и изработено на базата на Flextec полимери. Можете успешно да го използвате върху метал, стъкло, огледала, плочки, дърво, пластмаса, тухли, керамика, полистирол, гипс, камък. Не е подходящо за работа върху пластифицирано PVC, акрилно стъкло, мед и месинг.

За да постигнете най-добро залепване ви препоръчваме да използвате 200-400 g/m2 в зависимост от материалите.

За да можете да очаквате и да разчитате на отлични резултати при работа, потърсете пълна информация за вида монтажно лепило Мoment, неговото предназначение и начин на приложение.

С този вид монтажни лепила се работи лесно, чисто и най-важното е, че се постигат много бързи резултати, които ще ви удовлетворят.

Ако трябва да обобщим свойствата и качествата на монтажните лепила Moment с няколко думи, то те ще бъдат следните:

–         силни,

–         универсални,

–         гъвкави и удобни за работа,

–         изключително надеждни и издръжливи.

Уверете се сами!

Продукти в промоция от 16-ти до 22-ри октомври 2017г