Хенкел – надежден партньор в строителството

Хенкел – надежден партньор в строителството

Хенкел – надежден партньор в строителството

 

Повече от 130 години „Хенкел груп“ расте, развива се и печели доверието на цели поколения от хора, които търсят не само качествени продукти, но и лепила и строителни материали, които притежават категорични показатели за качество и надеждност.

Когато става въпрос за строителни продукти, които нямат конкуренция, без съмнение можем да посочим продуктите на Henkel. Компанията е разпространена на пет континента и притежава търговски обекти в над 125 страни по света.

Повече от 55 хил. служители работят за фирмата, като не само продават и разпространяват продуктите, но и предоставят подробна професионална консултация на всеки клиент.

Хенкел се отличава като компания, която се развива динамично и работи активно за утвърждаване на водещите позиции на пазара на лепила и строителни материали. Освен продукти, фирмата предлага изграждане на системни решения в строителството. Лидерите на фирмата добре знаят, че строителния сектор е не само изключително динамичен, но и отговорен, защото в него няма място за компромиси и допускане на ниско качество.

Хенкел е компания, специализирала се в производството както на професионални лепила и строителна химия, така и на потребителски продукти, които всеки от нас може да използва. Компанията се развива и разработва почистващи продукти и препарати за дома, козметика и продукти за лична грижа. 

През 90–те години, фирмата си поставя за цел да разшири пазарите си в Източна Европа. Лепилата „Хенкел“, продукти за хидроизолация, поставяне на плочки и гранитогрес са сред водещите и предпочитани от потребителите в Централна и Източна Европа.

Фирмата работи за създаване и разпространение както на регионални продукти, които се търсят и използват от потребителите в дадена страна, така и на международни марки, които стават познати и предпочитани от хората по цял свят. 

Церезит“ е една от марките на Хенкел, която е добре позната и на нашия пазар. Когато търсим качествени материали за хидроизолация, можем да се доверим напълно на продуктите „Церезит“.

Това, с което те ще ни спечелят са не само изгодните цени, но и многото възможности, които предоставят за изграждане на фасадна и покривна хидроизолация.

Продуктите „Церезит“ обхващат лепила за керамични покрития, фугиращи смеси, гипсова и циментова шпакловка, гипсово лепило, бързосвързващи и монтажни цименти, интериорни бои, цименти, хидроизолации, уплътнители, топлоизолации, монтажни пяни и грундове, влагоабсорбатори, саморазливни замазки, индустриални подови покрития.

Фирмата предлага комплексни решения за фасадна топлоизолация – един от съществените и доста актуални въпроси днес. Благодарение на тях, можете да осигурите повече уют и топлина в помещенията и да осигурите енергийната ефективност на вашия дом, офис, хотел или търговски обект.

Надеждността в строително-ремонтните дейности е един от най-големите показатели за качеството на строителните услуги. Когато се работи с утвърдени марки като „Хенкел“, които притежават високо реноме в строителния сектор и непрекъснато разработват нови продукти, отличаващи се с високо качество и дълготрайност, крайните резултати и финализирането на строителните дейности винаги са с положителен знак и с отлично качество.   

Продукти в промоция от 16-ти до 22-ри октомври 2017г