Ceresit CM 11 PLUS- Надеждното лепило

Ceresit CM 11 PLUS- Надеждното лепило

      Оказва се, че съвсем не е достатъчно да се избере красив и качествен гранитогрес. Лепилото е също толкова важно. За щастие, от Хенкел ни предлагат лепило с по-добра и усъвършенствана формула, която отговаря на високите изисквания за перфектно залепване, дълготрайност и сигурност.

Хенкел е компания, която държи на доверието и перфекционизма в областта на строителните материали. Лепилото Ceresit CM 11 PLUS е отговор на предизвикателствата и изискванията на пазара за по-високо качество в лепилните продукти.   

Новото и подобрено лепило за плочки Ceresit CM 11 PLUS

притежава по-добри работни параметри и технически показатели. Може да бъде използвано за различни повърхности, както върху вертикални, така и върху хоризонтални основи.

Ако имате нужда от лепило, което е не просто здраво, но и водо и мразоустойчиво, изберете лепилото Ceresit CM 11 PLUS.

С негова помощ лепите успешно както върху бетон, така и върху цимент, както навън, така и вътре в помещенията. Максималният размер на плочки гранитогрес, които можете да залепите в закрито помещение е 50х50 или 60х40 см.

С лепило Ceresit CM 11 PLUS вие можете да бъдете напълно спокойни и доволни от крайните резултати, защото:

- то не се свлича,

- здраво и устойчиво е,

- може да бъде използвано за различни повърхности,

- осигурява перфектни резултати;

- фугиране след 8 часа при лепене на стени

За да бъдете доволни от работата си и да имате гаранция за дълготрайни резултати, изберете продукти и лепила, които са специално разработени и усъвършенствани и носят знака на утвърдена фирма. Само така можете да бъдете сигурни, че използвате най-добрите материали и вашият труд ще се увенчае с отличен краен резултат, който няма да ви разочарова във времето.

Препоръчително е при лепенето на плочки да използвате всички продукти от системата на Cersit, за да получите максимално доър ефект. Това включва грундове, фугиращи смеси, силикони, уплътнители, а при употреба в мокри помещения- продукти за хидроизолация.

Не забравяйте, че един от знаците на добре изпипаната строителна и ремонтна дейност е именно дълготрайността и устойчивостта във времето, а когато става дума за лепила, това е една от гаранциите за високо качество.

Продукти в промоция от 18-ти до 24-ти септември 2017г