Аеропласт- балончета, мехурчета или бъбъли?

опаковъчно фолио Аеропласт- балончета, мехурчета или бъбъли

Аеропласт- балончета, мехурчета или бъбъли?

Наричано с какви ли не имена, фолио на балончета Ви помага да опаковате всичко – от обемисти кашони и пакети с неправилна форма, до китайския порцелан на баба ви.

То е направено на принципа на аерофолиата, които се отличават с мекота, плътност и осигуряват защита на чупливите изделия и вещи. Независимо от това дали искате да предпазите от нараняване и счупване малка статуетка, часовник, таблет или скъпа брошка, вие можете да опаковате тези ценни вещи именно в този вид фолио.

Същото важи и за по-големи по размер вещи като музикални инструменти, масички, стъклени изделия, лампиони, вази.

Полиетиленовото фолио на балончета Аеропласт се продава на метър и можете да купите точно толкова, колкото ви е необходимо.

Неговото приложение е изключително широко и може да се използва успешно не само за битови нужди, но и в селското стопанство и личната градина.

С негова помощ можете успешно да предпазите крехките стъбла на овошките, за да не измръзнат през зимата. Достатъчно е да завиете дръвчетата и да ги завържете, за да може фолиото да устои на по-силните пориви на вятъра.

Фолиото на мехурчета е възможно най-доброто решение при транспортиране на крехки предмети и всякакви стъклени изделия.

То защитава вашата техника, не само в случаите, когато ви се налага да я пренасяте от едно място на друго, но и когато правите ремонт у дома, а нямате възможност да я изнесете от стаята. Достатъчно е добре да покриете с него мебели, масички, телевизор, уредба, сувенири, за да бъдат защитени от прах, дребни частици и издрасквания.

Полиетиленовото фолио намира най-често приложение при изпращане на пощенски и куриерски пратки. Поради това, че се продава на метър и може да се използват неограничени размери от него, можете да опаковате всякакви пратки, особено такива на предмети, които могат лесно да бъдат повредени по време на транспортирането. Не се колебайте да изберете именно този вид фолио, ако ви се налага да изпращате колети, пратки и малки пакети, особено в случаите, когато в тях ще поставяте чупливи вещи.

Полиетиленовото фолио може добре да защити вашите осветителни тела, така че не пропускайте да ги опаковате добре, при пренасянето в нов дом или изпращането им на друго място.

Отново този вид фолио е неизменен помощник в  мебелното производство. Благодарение на това, че е изключително меко, с него можете да опаковате и защитите всякакъв вид мебели, така че те да бъдат максимално предпазени от одрасквания, удар, замърсяване и пр.

Плътността на фолиото е 60гр. в кв.м., а широчината 1м. или 1,50м , така че то е напълно надеждно при транспортиране на различни вещи и изделия и опаковане на всякакви видове пощенски пратки.

Дължината на една ролка полиетиленово фолио на балончета Аеропласт е 100м. Ако имате нужда от друго количество, например 1,60 м., просто можете да отбележите това в поръчката си към онлайн магазин „Маркита“

Не изхвърляйте малките парчета от фолиото, което сте използвали за опаковане. Можете да ги използвате, за да украсите великденски яйца като ги намажете с боя в един или два близки тона и обвиете яйцето с тях. Благодарение на малките балончета, се  получават интересни отпечатъци по повърхността на яйцата и по този начин постигате нова и оригинална празнична украса. 

Продукти в промоция от 16-ти до 22-ри октомври 2017г