Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> ЛЕПИЛА И СИЛИКОНИ *** >> силикони и пяни *** >> маслоустойчиви силикони *** >> БИЗОН СИЛИКОН ЗА ГАРНИТУРИ 60мл ЧЕРВЕН

БИЗОН СИЛИКОН ЗА ГАРНИТУРИ 60мл ЧЕРВЕН


Цена: 5.40 лв./бр.


Силикон за гарнитури Бизон – червен – 60 мл


 

Силиконен кит за съединения и връзки, изложени на високи температури. Максимум 300°C. Максимални температури: за продължителни периоди от време 250°C, за краткотрайна експозиция: 300°C. Водоустойчив, постоянно еластичен. За съединения и връзки около фурни, микровълнови уреди, нагреваеми плочи на готварски печки (керамични), топлообменни въздуховоди, димоотводи, топлинни щитове за камини и други. Подходящ също и за автомобилни гарнитури – устойчив е на масло. Залепва към стъкло, емайл, керамични и глазирани плочки, метали, пластмаси и много други материали.

Приложение: Мястото на съединяване трябва да бъде чисто, сухо, без прах и мазнини. Нанесете уплътнителя равномерно и го загладете с шпакла или намокрен пръст. Повърхностна кожа се образува до 5 минути.

Време за втвърдяване: 2 мм след 24 часа. Втвърдява напълно след 1 седмица.

Важно: температура на употреба: 5-40°C. Преди употреба пластмасите да се абразират и обработят със силиконен грунд Bison Silicone Primer. Дразни очите и кожата – да се избягва контакт! Да се използва само на проветриви места. Дата на производство, виж на опаковката.

Срок на годност: 24 месеца


Кат. No: 512100218
Тегло: 0.00 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели