Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> ЛЕПИЛА И СИЛИКОНИ *** >> силикони и пяни *** >> акрилик *** >> АКРИЛИК ДЮФА 310мл БЯЛ

АКРИЛИК ДЮФА 310мл БЯЛ


Цена: 2.80 лв./бр.


НЯМА НАЛИЧНОСТ

Акрилна паста Дюфа

/уплътнител за фуги и пукнатини/

Предназначение: Еднокомпонентна акрелна дисперсна маса за уплътняване на пукнатини в шпакловки, мазилки, бетон, газобетон и зидарии; запечатване на фуги между мазилки /стени/ и каси на врати и прозорци, както и фуги в газобетон, гипсокартон, бетон и полистирол.

Свойства: Пластично-еластичен плътен материал с допустима деформация 7,5%, за външни и вътрешни работи. Може да се боядисва. Захваща към мазилки, бетон, тухли, лакирано дърво, алуминий, твърд ПВЦ, полистирол, полиуретан, газобетон, гипсокартон, изкуствен и естествен камък.

Начин на работа: Основата трябва да бъде чиста, обезмаслена, обезпрашена и леко попиваща. Допуска се тя да е леко влажна. Силно поглъщащите основи да се грундират /измажат/ предварително с акрилна паста и да се изсушат. Флаконът се отрязва над резбата и се слага в гнездото на пистолета. Навива се тръбният накрайник към резбата и краят му се отрязва според желаният диаметър за изтичане на акрилната паста. С  помощта на пистолета пастата се изцежда върху основата /или във фугата/, като повърхността и се заглажда със шпатула, която непрекъснато се топи във вода. При спиране на работа конуса на накрайника се запушва. Акрилната паста втвърдява за 24 часа, през които тя трябва да се пази от дъжд. След втвърдяването си пастата е влагоустойчива.

Работна температура : от +5оС до +40оС.

Температурна устойчивост: от -25оС до +80оС.

Разход: Съдържанието на един флакон запълва фуга 5х5мм. с дължина 12 метра.

Съхранение: На сухо и хладно място, защитено от замръзване.

Срок на годност: В неразпечатана опаковка датата обозначена на флакона.

Указания за безопасност: Продуктът не съдържа леснолетливи органични съединения.

Рискови фрази за здравето и съвети за безопасност: Въпреки, че продукта не съдържа опасни вещества, при работа с него да се има в предвид следното – да се избягва контакт с очите и кожата, при контакт да се измият веднага обилно с вода и при нужда да се повика лекар.Носете предпазни очила.

Опаковка: 310мл.


Кат. No: 512111085
Тегло: 0.60 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели